Restaurant

Uit eten gaan in een restaurant is voor de meeste mensen een speciale gelegenheid. U doet het tenslotte niet elke dag! Hoewel voor drukbezette, internationale zakenmensen uit eten gaan misschien eerder regel dan uitzondering is. Restaurant is een ruim begrip. Er bestaan vele soorten restaurants, van eenvoudig tot chique. Zo heeft een Chinees restaurant meestal een buffet met zelfbediening. All you can eat is een concept dat vooral grote eters trekt. Het staat haaks op een Michelinsterrenrestaurant met vaak een beroemde kok en veel gangen bestaande uit kleine, exclusieve gerechtjes. Voor ieder wat wils dus! Het restaurant zoals we dat nu kennen is ontstaan aan het einde van de 18e eeuw in Parijs.

Restaurants

Nederland is een land dat erg openstaat voor vreemde keukens, wellicht omdat wij zelf niet zo'n eetcultuur hebben. Hoewel de typisch Hollandse restaurants ook in trek zijn bij velen onder ons. In ons land vind je dus zeer veel restaurants met keukens vanuit de hele wereld, van bekende tot minder bekende, zoals:

 • Chinees restaurant
 • Italiaans restaurant
 • Mexicaans restaurant
 • Grieks Restaurant
 • Frans Restaurant
 • Belgisch Restaurant
 • Turks Restaurants
 • Thais Restaurant
 • Japans Restaurant
 • Ethiopisch Restaurant
 • Russisch Restaurant

Restaurants

Veel restaurants bieden ook aan om het eten te komen afhalen of bezorgen. Zo verhuist u de keuken naar uw eigen huis! Ideaal als u zin heeft om wel uit eten te gaan maar niet de deur uit wil. Of u zet uw gasten iets bijzonders voor, maar dan zonder de stress van recepten zoeken, inkopen doen, koken en opruimen. Sommige restaurants organiseren ook kookworkshops en kookcursussen, al dan niet op eigen locatie. Leuk als je iets te vieren hebt! Een kookworkshop leent zich vaak uitstekend voor een bedrijfsuitje. Maar ook serieuze amateurkoks volgen graag een kookcursus bij een gerenommeerde chefkok. De vele kooktelevisieprogramma's tegenwoordig hebben ook zeker bijgedragen aan de populariteit van het beroep chefkok.

174 resultaten voor Restaurant gevonden. Meer bedrijven in de rubriek Restaurant staan op de volgende pagina's. U kunt ook naar Restaurant in heel Nederland zoeken.

Voor u gevonden restaurant:

Pagina:  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] .. last

Voorstraat 41, 2225EL KatwijkRaadhuisstraat 3, 4701 PK RoosendaalJan de Jonghkade 82, 1063 MJ AmsterdamVan Oosten de Bruijnstraat 175-ZW, 2014 VR HaarlemOrthenstraat 284, 5211 SX Den BoschZeedijk 29 A, 1012 AP AmsterdamOude Boteringestraat 72-74, 9712 GN GroningenUtrechtsestraat 12 Hs, 1017 VN AmsterdamMolenstraat 17, 5341 GA OssRoestelbergseweg 2, 5171 RL Kaatsheuvel
Pagina:  [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] .. last

Restaurant regionaal zoeken in ...

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Restaurant, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op.

Bladeren door de rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z