Restaurant

Uit eten gaan in een restaurant is voor de meeste mensen een speciale gelegenheid. U doet het tenslotte niet elke dag! Hoewel voor drukbezette, internationale zakenmensen uit eten gaan misschien eerder regel dan uitzondering is. Restaurant is een ruim begrip. Er bestaan vele soorten restaurants, van eenvoudig tot chique. Zo heeft een Chinees restaurant meestal een buffet met zelfbediening. All you can eat is een concept dat vooral grote eters trekt. Het staat haaks op een Michelinsterrenrestaurant met vaak een beroemde kok en veel gangen bestaande uit kleine, exclusieve gerechtjes. Voor ieder wat wils dus! Het restaurant zoals we dat nu kennen is ontstaan aan het einde van de 18e eeuw in Parijs.

Restaurants

Nederland is een land dat erg openstaat voor vreemde keukens, wellicht omdat wij zelf niet zo\'n eetcultuur hebben. Hoewel de typisch Hollandse restaurants ook in trek zijn bij velen onder ons. In ons land vind je dus zeer veel restaurants met keukens vanuit de hele wereld, van bekende tot minder bekende, zoals:

 • Chinees restaurant
 • Italiaans restaurant
 • Mexicaans restaurant
 • Grieks Restaurant
 • Frans Restaurant
 • Belgisch Restaurant
 • Turks Restaurants
 • Thais Restaurant
 • Japans Restaurant
 • Ethiopisch Restaurant
 • Russisch Restaurant

Restaurants

Veel restaurants bieden ook aan om het eten te komen afhalen of bezorgen. Zo verhuist u de keuken naar uw eigen huis! Ideaal als u zin heeft om wel uit eten te gaan maar niet de deur uit wil. Of u zet uw gasten iets bijzonders voor, maar dan zonder de stress van recepten zoeken, inkopen doen, koken en opruimen. Sommige restaurants organiseren ook kookworkshops en kookcursussen, al dan niet op eigen locatie. Leuk als je iets te vieren hebt! Een kookworkshop leent zich vaak uitstekend voor een bedrijfsuitje. Maar ook serieuze amateurkoks volgen graag een kookcursus bij een gerenommeerde chefkok. De vele kooktelevisieprogramma\'s tegenwoordig hebben ook zeker bijgedragen aan de populariteit van het beroep chefkok.

Bedrijven in Restaurant in Zuid-Holland

La vida loca Voorstraat 41, Katwijk
Bistro Lunchroom 's Lands Bakkie Breedstraat 6, Zuidland
Brasserie Edelweiss Westerwater 4, Berkel en Rodenrijs
Cinéma Fine Indian Cuisine Rodezand 36, Rotterdam
De Dagvisser Dr. Lelykade 26, Scheveningen
Eterij de Ring Hoenderdijk 17, Ouddorp
Grieks Specialiteitenrestaurant Parthenon Dorpsstraat 17, Zoetermeer
Restaurant Kapitein Haak Rochus Meeuwiszoonweg 57a, Brielle
Ristorante Pizzeria 'Caruso' Burg Nederburghlaan 12, Warmond
Wok Inn Rietdekkerweg 12 -20, Rotterdam

Restaurant in de volgende plaatsen:

Amsterdam, Rotterdam, Breda, Valkenburg, Leiden, Emmen, Arnhem, Huizen, Rijswijk, Maastricht, Herkenbosch, Terneuzen, Katwijk, Alkmaar, Hoofddorp

Restaurant in de volgende regios:

Noord-Holland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Utrecht, Limburg, Overijssel, Drenthe, Friesland, Zeeland

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Restaurant, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op of uw bedrijf direct aanmelden.

Bladeren door de overige rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z