Auto's - Autobedrijven

AutobedrijvenAutobedrijven

Bij autobedrijven kunt u terecht voor vrijwel alles wat met uw auto te maken heeft. U hoort bijvoorbeeld een vreemd geluid bij het schakelen, maar weet niet precies wat er aan de hand is. Autobedrijven stellen dan de juiste diagnose en repareren het zo nodig meteen.

Om er zeker van te zijn dat uw auto daarna geen mankementen meer vertoont, stelt u bij het autobedrijf een schema op voor een regelmatige onderhoudsbeurt. Bijvoorbeeld de:

 • Doorsmeer beurt: het verversen van de motorolie, vervangen van de oliefilter en controle van verlichting, bandenspanning en enkele vloeistoffen.
 • Kleine onderhoudsbeurt: de controle van essentiële punten zoals de carrosserie, uitlaat, schokdemper, remmen etc.
 • Jaarlijkse onderhoudsbeurt: hierbij hoort een uitvoerige inspectie van het onderstel, de motor en de remmen.
 • Grote onderhoudsbeurt: dit is de meest uitgebreide onderhoudsbeurt. Hierbij wordt ook nog de motor gereinigd en eventueel filters en/of bougies vervangen.

APK keuring bij autobedrijven

Veel autobedrijven voeren ook APK keuringen uit. Vaak zit die APK keuring bij de jaarlijkse en/of grote onderhoudsbeurt inbegrepen. Informeer hierover bij het autobedrijf. Hoe vaak moet u uw auto laten keuren? Dat ligt aan de leeftijd van uw auto, de brandstof waarop uw auto rijdt en het gewicht van uw auto. Hieronder een overzicht:

 • Auto's op benzine of met elektromotor: de eerste keuring is 4 jaar nadat de auto nieuw gekocht is. Daarna moet de auto om de 2 jaar gekeurd worden. Daarna (8 jaar na de nieuwkoop dus) moet de auto jaarlijks gekeurd worden.
 • Auto's op diesel of LPG: de eerste keuring is 3 jaar nadat de auto nieuw gekocht is. Daarna is de keuring jaarlijks..
 • Auto's ouder dan 30 jaar: auto's ouder dan 30 jaar maar van na 1 januari 1960, moeten eens per 2 jaar gekeurd worden. Auto's van voor 1960 hebben geen APK-plicht.
 • Zware voertuigen: voertuigen die meer dan 3.500 kg wegen moeten jaarlijks gekeurd worden. Zware voertuigen van voor 1960 hebben geen APK-plicht.

Meer rijgemak door autobedrijven

Wilt u uw auto uitbreiden met een DVD-speler? Ook dit is bij veel autobedrijven mogelijk. Uw kinderen zullen de gehele rit naar Zuid-Frankrijk ademloos TV-kijken. Of woont u in Rotterdam maar moet u in Delfzijl zijn? Laat een goed GPS-systeem in uw auto bouwen; nooit meer verdwalen en geen gestoei meer met de landkaart! Dan is het trouwens ook handig om cruisecontrol in uw auto te bouwen, zodat u niet vermoeid raakt door de gehele rit het gaspedaal te moeten indrukken.

Natuurlijk bent u ook voor onderdelen en accessoires bij een autobedrijf aan het juiste adres: remschijven, accu's, velgen, trekhaken etc. De meeste autobedrijven hebben ze ruim op voorraad.

Nieuwe auto's, occasions en andere service

Veel autobedrijven hebben een ruim aanbod aan nieuwe en tweede hands auto's. Uiteraard is het dan mogelijk uw oude auto in te ruilen. Daarbij kunnen veel autobedrijven u direct een voordelige autoverzekering aanbieden.

Verder kunt u bij autobedrijven nog terecht voor:

 • Poetsen en polijsten van uw auto
 • Winter- en zomerbanden
 • Autoverzekeringen
 • Lease

Bedrijven in Auto's - Autobedrijven

A-Service Zevenbergen B.V. Campagneweg 5 J, Zevenbergen
Aircooled.nl Kamperstraat 24 A, Deventer
Arena Cars B.V. Hoogoorddreef 99, Amsterdam
Auto Snijders Rhoneweg 40-42, Amsterdam
Autobedrijf ASF Schuurakker 21, Roosendaal
Autobedrijf Ayaz Tiel Hertog Arnoldstraat 1, Tiel
Autobedrijf Blessé Binnenhavenweg 25, Lelystad
Autobedrijf Carpoint Voorzand 14, Ridderkerk
Autobedrijf DKB St.-Maartendreef 260, Utrecht
Autobedrijf Gül Mascagnistraat 531A, Tilburg

Auto's - Autobedrijven in de volgende plaatsen:

Amsterdam, Den Haag, Zaandam, Roosendaal, Heerenveen, Enschede, Paterswolde, Nijmegen, Schiedam, Joure, Elst, Hengelo, Andijk, Vijfhuizen, Roermond

Auto's - Autobedrijven in de volgende regios:

Zuid-Holland, Noord-Holland, Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Overijssel, Friesland, Utrecht, Groningen, Drenthe

Uw vermelding

Contact met ons opnemen
Uw bedrijfsvermelding in de rubriek Auto's - Autobedrijven, die u altijd kan wijzigen of zelfs verwijderen. Neem contact met ons op of uw bedrijf direct aanmelden.

Bladeren door de overige rubrieken

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z